10 Şubat 2015 Salı

Grammy Ödülleri

    Merhaba :)

    Biliyorsunuz ki geçtiğimiz günlerde Grammy ödülleri sahiplerini buldu. Ben  de sizlere o mükemmel sanatçıların kıyafetlerini göstermek ve kendimce biraz yorumlamak istedim.Tabi ki bu konuda çok bilgili bir insan olmadığım için sadece düşündüklerimi paylaşmak istedim sizlerle. İlk önce bir alıntı yaparak Grammy Müzik Ödülleri neymiş,ondan bahsedeyim :)



    Grammy Ödülleri, (Gramafon ödüllerinden ismi gelmektedir) Amerika kökenli müzik ödülleridir. Amerikan müzik endüstrisinde büyük bir öneme sahip Grammy Ödülleri, 1957’den bu yana tertip ediliyor. Ödülleri veren kurum ise NARAS (the recording academy) adlı bir akademi. Sinema dünyasının ilgisinin toplandığı Oscar Ödülleri kalibresinde bir öneme sahip olan Grammy Ödülleri 108'den farklı kategoriyi ve 30 farklı müzik türünü kapsamaktadır.

    Şimdi de gelelim kıyafetlere :)



    İlk olarak en çok beğendiğimden başlamak istiyorum. Beyonce müthiş görünmüyor mu sizce de ? Çok sade bir makyaj ve çok güzel bir elbise seçmiş. Ben bayıldım :)



    Rihanna pamuk şeker tarzında çok tatlı bir kıyafet giymiş. Hatta internette bir çok kez pamuk şeker,dondurma tarzı capsler yapıldı :) Çok farklı bir kıyafet açıkçası. 




    Senelere meydan okuyan Madonna ise farklı, savaş kıyafetlerini andıran tarzda bir kıyafet giymiş. Bu aralar çok meşhur olan şapkalar ile de çok güzel kombinlemiş :) Çok beğendim.



    Kim Kardashian çook iddialı bir kıyafet giymiş. Öyle vücuda böyle elbise diyorum :) Daha ağır bir göz makyajı ve nude ruj ile çok güzel görünüyor. 



    Katy Perry yine farklı yine farklı. Mor saçlarını yeni gördüm açıkçası. Bu renk kimseye yakışmaz derdim ama bu kadına yine yakışmış. Kıyafeti ve ayakkabısı pek hoşuma gitmedi aslında. Siz ne diyorsunuz ?



    Taylor Swift çok güzel görünüyor yahu. Zaten güzelliğine bayıldığım bir kadın elbisesi de çok güzel olunca bayıldım. Yaptığı makyajla gözlerinin güzelliği iyice ortaya çıkmış. Bayıldım :)



    Jessie J çok sevdiğim bir sanatçıdır. Bu törende de özellikle saçlarına bayıldım. Kıyafeti de ona gerçekten çok yakışmış. Bayıldım :)

    Nicki Minaj cesur dekoltesi ve üzerine yapışan bu elbisesi ile yine kendi tarzını yansıtmış bence :) Nude ruju gerçekten yakışmış.


    Lady Gaga da diğerleri gibi cesur davranmış ve dekoltesini giymiş. Bu saç rengini ben çok güzel gördüm yaa :) Yeşil ve gri çok güzel uymuş bence.

    Miley Cyrus çok sade görünüyor. Neredeyse hiç makyaj yapmamış gibi duruyor. Fakat ben uzun saçı çok daha fazla yakıştırıyordum.

    Daha bir çok güzel sanatçılar vardı. Fakat ben birkaç tanesini seçip kendimce yorumladım. Haddimi aşmamışımdır inşallah :) Sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Hoşçakalın :) 

1 yorum :

  1. Merhaba blog keşif etkinlğinden geliyorum :) Sayfanda izleyicinim :) Aynı zamanda benim sayfamda da blog keşif etkinliği var gelirsen sevinirim :)
    http://kirmiziruganayakkabilarim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil