15 Ocak 2015 Perşembe

Benri Body Lotion

Herkese Merhaba :) 

Yüzümün çok fazla yağlı olmasının aksine vücudum çok kuru ve  benim de bu yüzden sürekli vücut kremi ve losyonu kullanmaya ihtiyacım var.Çok çabuk ürün bitiriyorum bu yüzden.Farklı farklı bir çok ürün deniyorum.Benrinin bu devasa vücut losyonunu bir Gratis indiriminde 4 Tl civarı mükemmel bir fiyata almıştım.Fiyatının bu kadar uygun olması nedeniyle performansının bu denli güzel olacağını 
düşünmemiştim açıkcası.


Benri body lotion


Ben bu ürünü çok beğendim gerçekten.Çok aşırı bir nemlendirmesi olmamasına rağmen benim için gayet yeterli.Ürünün boyutunun çok fazla olması nedeniyle tüm aile kullandık fakat baya uzun zamandır da kullanmaya devam ediyoruz :) Bitmiyor yani ürün.Bu çok güzel bir özellik :)Fiyat performans açısından mükemmel.Bu kadar uygun bir fiyata bu boyutta bir losyon almak çok zordur yani.İndirimsiz fiyatı da 7 Tl falan olsa gerek.



Ürünün yapısına bayıldım.Çok kolay emiliyor.Kısa bir sürede üzerinizi giyebiliyorsunuz ve bu da çok iyi bir özellik.Ayrıca ince bir yapısı olması da benim için güzel bir yön :)
Ürünün pompalı olması da ayrı bir güzellik.Alımı çok kolay oluyor böylece.Bu tarz ambalajları çok beğeniyorum ben.Kullanımı gerçekten rahat oluyor.





Benim gibi vücut kremi veya losyonu kullanmadan yapamayanlardansanız siz de bir deneyin derim.İndirimde yakalarsanız sizin için daha iyi olur :) Bence sizler de seveceksiniz.Yeni ürünlerle,yepyeni tanıtımlarla buluşmak üzere.Takipte kalın ;)


Güzellik sizinle olsun :)

4 yorum :

  1. Blog keşif etkinliği ile blogunuza geldim ve izlemeye aldım bende beklerim :)
    http://www.mehtapslifestyle.com/

    YanıtlaSil
  2. İade i ziyarete geldim canım takipteyim:)

    YanıtlaSil
  3. Bende blog keşif etkinliğinden geldim blogunuza. Emeğinize ve paylaşımlarınıza bir teşekkür etmeden de ayrılmak istemedim. Her zaman destekçiniz ve takipçiniz olmak üzeri hoşçakalın.. ;) Bana da beklerim ;)

    YanıtlaSil