21 Ocak 2015 Çarşamba

Essence Stay With Me Longlasting Lipgloss

     Herkese Merhaba :) 

     Bugün sizlere severek kullandığım bir lipgloss dan bahsedeceğim. Aslında lip gloss kullanmayı çok fazla seven bir insan değilim.Bu yüzden de pek fazla lipgloss aldığım söylenemez. Bu ürünü de gratise gittiğimde indirim sepetinde 3.50 Tl ye görünce alıp bir deneyeyim dedim.Çünkü rengi gerçekten çok güzel görünüyordu.Pembe rengine bayılıyorum.Bir de bu çok tatlış bir pembe. Açıkçası alırken kullanmayacağımı düşünerek aldım :) Çünkü  lipglossların yapış yapış yapısından pek hoşlanmıyordum.
Essence Lipgloss


     Bu ürün mükemmel bir pembe renginde. Fakat bu da yapış yapış bir yapıya sahip .Peki bu özelliğini sevmediğini söyleyip niye bu ürünü severek kullanıyorsun Begüm ? Bunun cevabı da kesinlikle rengi ve dudağımda duruşu. Çok seviyorum bu özelliğini. Kalıcılığı da gayet iyi bir lipglossa göre.Genellikle sade makyajlar yaptığım için bu ürünü hemen hemen her makyajıma yakıştırıyorum ve severek kullanıyorum.


Essence

     Bu ürün benim favorilerime girdi. Sizler de kullandıysanız yorum bırakın lütfen.Sizlerin de düşüncelerinizi merak ediyorum :)

     Bu ürünle lipgloss kullanmayı sevmeye başladım bakalım devamı gelecek mi ? Ben öyle olacağını düşünüyorum açıkçası. :) Yorumlarınızı bekliyorum kızlar.Bir daha ki yazı da görüşmek üzere ..


Güzellik sizinle olsun :)

6 yorum :

  1. Harika bir pembeymiş canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Rujun regi cok tatli güle güle kullanin :)
    Bu arada blogunuzu takipteyim bana da beklerimmodadusleri.blogspot.com.tr/?m=1

    YanıtlaSil
  3. İndirimde görmüştüm ama almadım çok güzelmiş ama ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayılıyorum valla ben :) Bir daha görürsen kaçırma derim :)

      Sil