16 Ocak 2015 Cuma

Favori Kış Nemlendiricilerim

      Merhaba Güzellikler :) 
   
      Malum kış aylarındayız.Nemlendiricilere, balmlara en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanlar.Ben de bugün sizlere kullandığım ürünlerden bahsedeceğim.Belki sizin için de fikir olur :) 
nemlendiriciler

    
      Bepanthol

     Cildim sorunlu olduğu için genellikle yüzüme kullandığım nemlendiriciler hep biraz daha sorun yarattılar.Daha sonra okudum bir yazı sayesinde ben de bepanthol kremle tanıştım.Eczanelerde satılan bu ürün benim kurtarıcım oldu.Bu vücut lsyonunu yüzüm için kullanıyorum.Hem cildimi çok güzel nemlendiriyor hem de sorunlarıma sorun katmıyor.Yapısı tam da istediğim gibi.Koyu bir yapısı yok.Ayrıca sivilcelerime de iyi geldiğini düşünüyorum.Bu ürünü kullanmaya başladığımdan beri azaldıklarını hissediyorum.Ben bu ürünü sizlere de öneriyorum.Hem uygun fiyatlı hem de iyi nemlendiren bir ürün arıyorsanız denemelisiniz.
    
      Oriflame Tender Care 

     Bu ürünle ilgili detaylı bir yazı yazmıştım.Kısaca söyleyebileceğim bayılarak kullandığım bir balm kendisi.Detaylı bilgi için tık tık..
   
     Arko Nem Zeytinyağlı El Kremi

     Bu minik el kremine bayılıyorum.Her daim çantamda bulunan bu mükemmel ürün hem çok güzel kokuyor hem güzel nemlendiriyor hem de boyutundan dolayı çantada kolay taşınıyor.Ayrıca bu boyutuna göre ömrü de gayet yeterli.Ben 1 ay boyunca bunu kullanabiliyorum.Kokusu gerçekten çok güzel.Bu ürünü bilmeyeniniz yoktur herhalde.Ayrıca 1-1.25 gibi çok çok uygun  bir fiyatı da var.Bence sizler de çantalarınıza birer tane edinmelisiniz.
     
     Oriflame El ve Tırnak Kremi

     Bu el kremine bayılıyorum.Ellerime çok güzel bakım yapıyor ve çok güzel nemlendiriyor.Soğuklardan da iyi koruduğunu düşünüyorum.Fiyatı da uygun.Yani mutlaka denemelisiniz :)
   
     Nivea Essential Care

     Benim dudaklarım çok fazla kuruyor ve çatlıyor.Ben de bu sorunum için Nivea'nın lip balmlarını kullanmaya bayılıyorum.Bu aralar sıkça kullandığım çeşidi Dudaklarımı çok güzel nemlendiriyor,soğuğa karşı iyi koruyor ve kokusu da gayet iyi.Bu sefer renksiz bir lip balm tercih ettim.Renkli olanları daha çok seviyorum.Fakat bu ürünün korumasını daha başarılı buldum.Nivea lip balm konusunda da çok başarılı bir ürün gerçekten.

     Benim soğuktan korunmak için kullandığım ürünler bunlar.Umarım yazımı beğenmişsinizdir.Sizler de favori kış nemlendiricilerinizi yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim.Yeni ürünler tanımış olurum ben de :) Hoşçakalın...

     Güzellik sizinle olsun :)

8 yorum :

  1. Canım, merhaba etkinlik yazıma bıraktığın yorumu gördüm, zaten dün takibe almıştım blogunu, tekrar memnun oldum :) sevgiler,

    YanıtlaSil
  2. Merhaba blog keşif etkinliğinde gördüm blogunuzu. Hemen takibe aldım. Sizi de beklerim www.acemiden.com

    YanıtlaSil
  3. Keşifle keşfettim :)(: bende beklerim, sevgiler...

    http://aycinmutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Merhaba canım, blogunu bir blog keşif etkinliği sayesinde keşfettim ve takibe aldım. Ben de bloguma beklerim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Nivea essential care benimde favorim nemlendirmesi şahane sabah kalktığımda bile nemini hissediyorum :) Bende bloğuma beklerim :)

    YanıtlaSil