10 Ocak 2015 Cumartesi

Oriflame Tender Care Protecting Balm

Herkese Merhaba 

Bugün sizlere yıllardır kullandığım vazgeçilmez ürünüm Oriflame Tender Care  protecting balmdan bahsedeceğim. Bu ürün çocukluğumdan beri  evimizde bulunur. Ailecek olmazsa olmaz ürünümüz diyebilirim aslında. Bu zaman kadar gördüğüm en güzel balm bu olsa gerek.

                           Begüm'ün Dünyası


Bu ürünü bu kadar mükemmel kılan özelliği ciltteki tüm kuruluklara,yaralara ve hatta sivilcelere bile çözüm olması. Vücudumdaki tüm yaralara bu ürünü uygularım ve sonuç mükemmel. Yaraları geçiriyor. Hatta size şöyle bir özelliğinden bahsedeyim : Annem bir gün kolunu sıcak su ile yakmıştı. Yanık kreminin yanı sıra koluna bunu uygulamıştı. İnanır mısınız şuan tek bir iz bile yok. Nemlenmesini  ve canının yanmamasını sağlamıştı. Annem bu ürüne minnettardır.


Begüm'ün Dünyası

Kış aylarında dudaklarım inanılmaz çatlar ve benim kurtarıcım Tender Care’dir.Tırnak diplerime de her gece uyguluyorum.Vazelin gibi yoğun bir yapısı var.Çok küçük bir ürün olmasına rağmen çok uzun süre kullanılabiliyor.Farklı farklı bir çok çeşiti var. Hepsini denedim ve hepsi mükemmel. Bu ara kullandığımda siyah frenk üzümü aromalı olanı. Kokusu harika. Nemlendirmesi mükemmel. Mutlaka denemelisiniz.Siz de çok memnun kalacaksınız biliyorum.Çünkü bugüne kadar kullanıp memnun kalmayan kimseyle karşılaşmadım.Ayrıca çok sık indirime giren bir ürün olduğu için uygun fiyata bulabilirsiniz.

Bir ürün için ne kadar mükemmel kelimesi kullanılıyormuş bu ürünle gördüm. Ömrüm boyunca kullanacağıma inanıyorum.Bu kadar güzel bir ürün ürettiği için Oriflame’e çok teşekkürler 

6 yorum :

  1. Merhaba, blogunu keşif etkinliğinde gördüm canım. Hayırlı olsun blogun. Ben de seni bloguma beklerim.

    YanıtlaSil
  2. Güzel yazı olmuş deneyeceğim ben de :)

    YanıtlaSil
  3. tender care benimde çok sevdiğim bir üründür.

    YanıtlaSil
  4. blogunu yeni keşfettim tatlım bana da beklerim :)

    YanıtlaSil