18 Ocak 2015 Pazar

Restorex Uzama Etkili Şampuan

     Herkese Merhaba :)

     Saçlarımı yazın bir anlık kararla baya kısaltmıştım. Fakat saçlarımı uzatıp ombre yaptırma kararı aldım bu dönemlerde. Yılbaşı indiriminde bir kozmetik dükkanında 5 Tl ye düştüğünü görünce bir de ''uzatma etkili'' yazısını okuyunca denemek istedim..
    
Restorex

     Şampuanın kokusu çok güzel. Temizlemesi ve köpürmesi de gayet yeterli benim için. Bir şampuan görevini iyi bir şekilde yapıyorum. Rengi de yeşil :) Ayrıca paraben içermemesi de çok güzel bir özellik.

     Gelelim saç uzatma vaadine. Açıkçası saçlarımın boyunda pek bir farklılık görmedim. Fakat mükemmel bir faydası oldu bana. İnanır mısınız başımın belası bebek saçlarımın uzamasını sağladı.Bu beni çok mutlu etti. Çünkü saçlarımı toplayınca çok rahatsız oluyorum. Bu ürün kullanmaya devam edeceğim ve inşallah bu sorunu çözeceğim. Bebek saçlarım bile uzuyorsa saçlarım da uzar diye düşünüyorum. Ben de istediğim boya ulaşınca ombre yaptırırım :)


Restorex

     Bu şampuan bu dönemin favorisi oldu. Aslında yağlı saçlara sahip olmama rağmen bu ara saçlarımda bir kuruluk ve yıpranmışlık olduğu için kuru ve yıpranmış saçlar için olanını aldım.
Restorex şampuan şuan bence çok başarılı denemenizi öneririm.Uzun saçlara sahip olmam dileğiyle..


Güzellik sizinle olsun :)

2 yorum :

  1. Merhaba şirineler etkinliği vasıtasıyla bloğunuzu keşfettim , sevgiler
    tigrisdriver.blogspot.com Minik Meleklerim

    YanıtlaSil