3 Şubat 2015 Salı

Cecile Longkisses No.11

     Merhaba Canlar :)
    
     Ruj bir markajın en önemli malzemelerindendir. Rujun rengiyle makyaj tamamen değişebilir. Yaz zamanı daha açık,canlı renkler , kış zamanı ise bordolar,morlar kullanırız daha çok. Fakat yaz,kış farketmez kırmızı ve nude renkler her zaman kullanılabilir :) Benim favorim ise kırmızı.

     Bugün de sizlere son zamanlarda favori olarak kullandığım kırmızı mat lipglossu tanıtacağım. İzmir'deki bir kozmetik mağazasında Cecile rujları çok indirime giriyor. Ben de Cecile'in mat lipglosslarını merak ediyordum ve bir indirimde 14 Tl ye alma fırsatım oldu. 



     Bendeki rengi 11 numara. Bu lipgloss asla diğerleri gibi bir yapış yapış durum yaratmıyor. Mükemmel bir matlığı var. Rengi dudaklarımda kıpkırmızı ve mükemmel duruyor. Yapısını da duruşunu da gerçekten çok sevdim. Dudaklarımdaki duruşu şöyle.



     Bu ürünle ilgili en sevdiğim özellik ise kalıcılığı. Saatlerce dudağımda kalıyor. Yemek yiyorum,bir şeyler içiyorum. Buna rağmen hala dudaklarımda kalmış oluyor. Golden rose mat serisindeki o kalıcı rujlardan sonra bu ürün de favorim oldu :)

     Denemeyen varsa mutlaka denemelisiniz. Çok başarılı bir ürün olmuş.Teşekkürler Cecile :)
   
     Güzellik sizinle olsun :)
   

2 yorum :