15 Şubat 2015 Pazar

İndirim Alışverişi

    Herkese Merhaba :)

    Biliyorsunuz ki 14 Şubat nedeniyle birçok mağazada indirimler oldu. Çok fazla bir indirim olmasa da ihtiyaçları almak için iyi bir zaman oldu. Ben de Rossmann ve Gratis'ten birkaç ihtiyaç ürünü aldım. Hemen sizlere tanıtmak istiyorum.


   Rossmann Alışverişi
  
   Isana Aloe Vera Deospray : Isana'nın deodorantlarını merak ediyordum. Bu üründe indirim olduğunu sanmıyorum. Çünkü fiyatı normalde de bu kadar uygun diye duymuştum. Fiyatı 4 Tl idi. Kokusu da çok güzeldi. Bakalım performansı nasıl olacak :)

   Isana Haarspray : Çok fazla saç spreyi kullanan bir insan değilim. Lazım olduğunda kullanmak için uygun fiyatlı bir ürün almak istedim. Fiyatı 4 Tl idi. Kullanıp yorumlarımı paylaşacağım.

   Şelale Aseton : Açıkçası özellikle alınmış bir marka değil. Sadece asetona ihtiyacım olduğu için bu ürünü aldım ve denemek istedim. Başarılı olacağını düşünüyorum.

   Isana Duş Jeli: Isana'nın duş jellerinin uygun fiyatlı ve güzel olduğunu bildiğim için hemen şu şık desenli ürünü kaptım :)

   Essence Longlasting Ruj : Bu ruj indirimde değildi. Fakat rengine bayıldım ve hemen aldım. Benim aldığım 15 numara. Çok güzel bir nude rengi. Bu ürünün daha detaylı yazısını yakın zamanda yazacağım. Fiyatı 8.50 Tl.

   Gratis Alışverişi

   Gratis'e eklips sünger aramak için gittim. Fakat kalmamıştı. Ben de hemen 2 ürün alıp çıktım.

   Cetua Burun Bandı : Siyah nokta temizleme bantlarını çok severek kullanıyorum. Özellikle bu markaya bayılıyorum. Sadece bir tane kaldığı için bir tane alabildim. Yoksa fiyatı 2.50 Tl iken stoklamak isterdim. 8 Mart indirimini bekliyorum :)
   
   Garnier Arındırıcı Temizleme Jeli Deneme Boyu : Bu ürünü denemek istiyordum. Fakat tam boyunu almadan böyle bir deneme boyunu alabildiğime sevindim. 1 Tl idi. Tüm ürünlerin böyle deneme boyları olmalı bence .

   Benim alışverişim bu kadardı. İhtiyacım olan ürünleri almak istedim sadece. Daha detaylı yazıları gelecek. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere..

   Güzellik sizinle olsun :)   

6 yorum :

  1. Güle güle kullan hepsini :) Seni blogumda göremedim bana da beklerim, aynı zamanda Blog Keşif etkinliğimede..:)

    YanıtlaSil
  2. Etkinlik sayesinde keşfettim blogunuzu benim bloguma da beklerim sevgiler :) http://olininguzellikdunyasi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil