5 Şubat 2015 Perşembe

Oriflame Giordani Gold Aydınlatıcı Büyülü Toplar

      Herkese Merhaba :)

      Ürün tanıtımlarını çok seviyorum ve kullandığım tüm ürünleri tanıtmaya çalışıyorum nerdeyse. Çünkü ben bir ürün alacağım zaman ilk önce bloglara girip bloggerların yorumlarını okurum ve daha sonra alırım. Bu yüzden ürün tanıtmayı seviyorum ki kullanacak insanların da bir fikri olsun. Bugün de yeni bir ürün tanıtımıyla sizlerleyim :)




     Aydınlatıcı kullanmayı çok fazla sevmem aslında. Çünkü parıl parıl parlayan yağlı bir cilde sahibim. Aydınlatıcılar ile iyice parlıyorum. Fakat bazı makyajlarda ihtiyaç duyuyorum. O zamanlar da kullandığım bir ürün var. Çok fazla aydınlık vermeyen bu büyülü toplar. 
     Bu konuda ilk bahsetmek istediğim kokusu. O kadar tatlı bir kokusu var ki bayılıyorummm :) Topların renkleri de çok tatlı. Görüntüden kazandı zaten :)

     Gelelim aydınlatıcı özelliğine. Elmacık kemiklerime gerçekten çok tatlı bir ışıltı veriyor. Aşırı bir parlaklık vermiyor. Fakat yeterli aydınlığı sağlıyor. Aydınlatıcı özelliği gayet iyi. Bu toplar bir harika kızlar :)

     Çok başarılı bir ürün olduğunu düşünüyorum. Aydınlatıcı severler bu ürünü bir denemeliler diyorum. Bir aydınlatıcıyla ilgili daha ne söylenir bilemedim. Gayet başarılı bir ürün. Severek kullanıyorum. Bir sonraki yazımda görüşürüz..

     Güzellik sizinle olsun :) 

5 yorum :

  1. Aaaa ben bunu görmemiştim daha önce şeker bir şey :) almam lazım hemennnn paylaşım için teşekkürler :)
    Güzel paylaşımlarda yorumlaşmak dileğiyle... Sevgiler blogkizsalseyler ♥

    YanıtlaSil
  2. bu aydınlatıcı topları denemek lazım çok şeker bir görüntüsü var. bloğunu takipteyim =)
    bana da beklerim
    gizemeslek.blogspot.com.tr
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de kesinlikle denemelisiniz :) Geliyorum :)

      Sil