8 Şubat 2015 Pazar

Seranem Vücut Bakım Şampuanı

     Selam Canlar :)

     Dermadolin markası bana şahane bir paket yollamıştı. Bu paketten çıkan el kremine hayran kaldığım Seranem markasının vücut bakım şampuanını da denedim. Çok sık duş alan birisi olduğum için de çok çabuk bitirdim. Bu yazımda da sizlere bu ürünü tanıtmak istiyorum.




     Öncelikle içeriğinden bahsetmek istiyorum. Paraben içermemesi en sevdiğim özelliklerinden birisi oldu. İçeriğinde argan yağı ve cildi yumuşatan,koruyan bileşenler var. Nemlendirici bileşenler sayesinde çok başarılı bir yapısı var.

     Gelelim ürünün etkilerine. Beni asıl çeken köpürmesi :) :) Gerçekten başarılı bir köpürmesi var. Cildimi yumuşacık yapıyor. Duştan çıkınca nemlendirici özelliğini hissedebiliyorum.



     Kokusuna her ne kadar harika diyemesem de güzel olduğunu söyleyebilirim. Kokusunun beni rahatsız eden bir yanı yoktu. Bu yüzden koku bakımından da başarılı bir ürün olduğunu söylemeliyim :) Rengi de mordu ve çok hoşuma gitmişti.

     Bu ürünü çok severek kullandım ve bitirdim. Özellikle içeriği bakımından beni cezbeden bir ürün olduğu için tekrar almayı düşünüyorum. Beni bu ürünle tanıştırdıkları için Dermadolin markasına teşekkürler. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere...

    Güzellik sizinle olsun :)
     

3 yorum :

  1. Ben de severek kullandım ve bitirdim gerçekten güzel :) Teşekkürler paylaşım için ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim yorumların için :)

      Sil
  2. gayet güzel bir ürün sanırım numune şeklinde gelmiş herkese çabuk bitti benimki de :)

    YanıtlaSil