8 Aralık 2014 Pazartesi

Elseve Mucizevi Yağ

Merhaba arkadaşlaaaar.İlk yazımla karşınızdayım :) İlk yazının bir ürün tanıtımı olmasının daha iyi olacağını düşündüm ve bu herkes tarafından defalarca anlatılmış,beğenilmiş olan mükemmel ürün hakkında ben de bir  şeyler söylemek istedim.''Mucizevi yağ'' diyorlar buna ve gerçekten de öyleymiş.Okuduklarımdan sonra büyük beklentilerle aldım.Kullanmaya başladığım ilk andan beri farkı hissettim.
Saçlarımı yıkamadan önce bakım için,kurutmadan önce koruması için ve saçlarıma şekil verdikten sonra da parlak bir görünüm kazandırması için kullanıyorum.Saçlarıma verdiği yumuşaklığa bayılıyorum.Yapısı oldukça güzel ve saçlarıma yağsı bir görüntü vermiyor.Yağlı saçlara sahip olmama rağmen hiçbir sıkıntı yaşamadım.Kurutmadan önce sürdüğümde koruyup korumadığıyla ilgili kesin bir şey söyleyemiyorum fakat saça verdiği yumuşaklık ve parlaklık mükemmel.Eğer denemediyseniz mutlaka denemelisiniz.Ben 2. şişeyi kullanıyorum :)
En güzel özelliklerinden birisi de pompalı olması ve kilit özelliğinin bulunması.Ürünün alımı pompa sayesinde çok kolay.Ben bu özelliklerini çok sevdim :)
Bir de ürünün fiyatı her zaman önemlidir değil mi? Bu yağın o kadar güzel etkileri olmasına rağmen fiyatı da gayet uygun.Hele ki indirim zamanları tadından yenmez :)Mutlaka denemelisiniz.Yıpranmış,kuru,mat ve bakımsız saçlar geride kalmalı.
Güzelik sizinle olsun :)

13 yorum :

  1. Canım blogun hayırlı uğurlu olsun..İlk takipçinim :)
    Bloguma da beklerim.Ayrıca bir çekiliş başlattım katılırsan sevinirim..
    http://gulsahinsihirlidegnegi.blogspot.com.tr/2014/12/ilk-cekilisime-davetlisiniz.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım hemen katılıyorum :)

      Sil
  2. Hoşgeldin blog dünyasına canım :) Bu yağı ben de çok severek kullanıyorum kokusu da çok güzel :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba :) Bende çok seviyorum bu yağı özellikle de kokusuna bayılıyorum :) Bana göre tek eksisi çabucak bitiyor olması :/
    Bu arada takipteyim banada beklerim :)
    suslusirine.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya çabuk bitmesi kötü Teşekkür ederim canım hemen geliyorum :)

      Sil
  4. Merhaba. Bloğun hayırlı olsun. Blog keşif etkiniğinde gördüm bloğunu. Takibe aldım hemen. Ben de bloğuma bekliyorum. Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
  5. merhabaaa blogunuz hayırlı olsun hemen geldim size çok teşekkür ederim ilk olarak keşif etkinliğime katıldığınız için bende çok memnun kaldım elseve markasının bu mucizevi yağından gerçektende harikaa :) sevgilerrr

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, Blog Keşif Etkinliğinden geliyorum, takibe aldım sizi.
    http://griipalyaco.blogspot.com.tr/ bloguma da beklerim..

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Blogun hayırlı olsun begüm, ben de blogunu takibe aldım:) GÜzel paylaşımlarda buluşmak üzere ...

    YanıtlaSil