16 Aralık 2014 Salı

Golden Rose Velvet Matte Lipstick

Herkese Merhaba :)

Yeni bir ürün inceleme yazısıyla karşınızdayım.Şimdi sizlere rengine ve kalıcılığına aşık olduğum bir rujdan bahsedeceğim.Golden rose velvet matte rujunu lise balosu zamanı keşfettim.Kırmızılı siyahlı elbisenin üzerine şöyle mat ve kıpkırmızı bir ruj çok iyi giderdi :) Golden rose velvet matte rujunun 18 numarası tam benlikti :)


Önemli bir gece olduğu için makyajım bütün gece kalmalıydı.Özellikle de rujum.Dudak kalemiyle de destekleyerek bu ruju kullandım.İnanır mısınız bir sürü şey yeyip içmeme hatta eve gelip uyumama rağmen sabah uyandığımda hala dudaklarımdaydı :)



Bir ruj kırmızıysa ve matsa tam benliktir.Mat rujlar dudaklarımızı sert ve pütürlü gösterebilir fakat bu rujda öyle bir şey yaşamadım.Yapısı gayet yumuşak ve rengini çok iyi veriyor.Sürümü de çok kolay.Rengini şöyle göstereyim.



Kırmızı ruj korkumu yenmemi sağlayan bu mükemmel ruju mutlaka kullanmanızı öneriyorum.Dudaklarımdaki duruşu da şöyle




Kırmızı ruj bizleri kesinlikle çok çekici gösteriyor buna inanıyorum :) Mutlaka bir kırmızı rujunuz olmalı ve bence mat olmalı.Umarım kullanmak isteyenler için faydalı bir şeyler söylemişimdir.Yeni yeni ürünler kullanıp düşüncelerimi mutlaka sizinle paylaşacağım.Takipte kalın.

Güzellik sizinle olsun :)



4 yorum :

  1. Rengi cidden çok güzel durmuş dudaklarında. Vallahi yazdım bir kenara ben de kırmızı, bordo hastalığı başladı 30 yaşımın akabinde :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler :) Kesinlikle deneyin ben bayiliyorum :)

      Sil
  2. Merhaba
    Blog etkinliğinden geliyorum :)
    Blogunuzu takibe aldım
    Bende benimkine beklerim
    Sevgiler~

    YanıtlaSil