10 Aralık 2014 Çarşamba

Kasım Favorileri :)

Herkese Merhabaa :) Kasım ayını geride bıraktık ve ben de bir favoriler yazısı yazmak istedim.İlk favoriler yazım olacak ve her ay ya da iki ay da bir bunları mutlaka yazacağım.Bakalım bu ay neleri çok sevmişim ve çok kullanmışım :)



Golden Rose Waterproof Göz Kalemi

Göz kalemini çok fazla sevmeyen birisi olmama rağmen bu asansörlü kaleme bayıldım.Waterproof bir ürün olduğu için akma ve dağılma yapmadı.Eye liner yerine bunu sürüp bütün gün idare edebiliyorum.Bu ürünü 5 tl ye almıştım ve bu ay severek kullandım.

Essence Get Big Lashes

Bir gratis indiriminde denemek için aldığım bu rimel hiç beklemediğim  bir performans gösterdi.Benim kısa kirpiklerime bile istediğim uzunluğu verebiliyor.Hem de saece 5 Tl ye almıştım.Mutlaka öneririm.Ben de bütün ay boyunca bunu kullandım.



Garnier BB Krem

Benim bu sorunlu cildime iyi gelen tek bb kremin bu olduğunu düşünüyorum.Kapatıcılığı yeterli,güzel nemlendiriyor ve yüzüme ekstra bir sorun yaratmıyor (ki bu benim için harika çünkü çoğu ürün buna neden oluyor)Her zaman kullanıyorum.Fondotenden vazgeçmemi sağladı.

Oriflame Allık 

Annemin hediyesi olan bu allık her zaman yanımda.Her makyajla kullanabildiğim çok tatlış bir pembe :) İçindeki pırıltılar da ayrı bir güzellik katıyor.Mutlaka denemelisiniz.Rengi Glowing Peach

Maybelline Babylips

Özellikle kış aylarında dudaklarımız çok kurur ve sürekli bir lip balm kullanmak zorunda hissedebiliriz.Ben de bu ay boyunca baby lips kullandım ve nemlendirmesine bayıldım.Ayrıca rengi de çok şeker bir pembe.Mutlaka denemelisiniz.Diğer renklerini de kesinlikle deneyeceğim.

Oriflame Pure Colour Ruj

Uzun zaman önce aldığım ve bu ara çok fazla kullandığım harika bir ruj.Rengine bayılıyorum.Hemen hemen her gün kullanabiliyorum.Yapısı ve rengi harika.Ayrıca fiyatı da çok uygun.Rengi Soft Cherry

Bioblas Saç Dökülmesine Karşı Şampuan

Saçlarımın aşırı dökülmesi nedeniyle denemek için aldım.Açıkçası iyi gelebileceğini düşünmemiştim çünkü saçlarım haddinden fazla dökülüyordu.Fakat şampuan başarılıydı.Dökülmeyi kesinlikle azalttı ama saçlarımı hızlı uzatmadı kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.

Nivea All in 1

Bir parfümeriye gittiğimde oradaki bayanın önerisiyle aldım.Maske olarak haftada 2 3 kez kullanıyorum.Yüzümü güzel temizliyor ve sivilcelerime iyi gelmeye başladığını hissediyorum.Bu ay kullandığım tek maske buydu.Sizlere de önerebilirim.




Benim favorilerim bunlar.Umarım siz de dener ve beğenirsiniz.

Güzellik sizinle olsun :)               

6 yorum :

  1. mimlendin cnm benim :)
    http://sinempehlivan39.blogspot.com.tr/2014/12/selam-genc-bayanlar-ve-kendini-genc.html

    YanıtlaSil
  2. Merhaba aşkkalemi blog keşif etkinliğinden geliyorum.Blogunuzu takibe aldım.

    Benim blogumda da daha önce başlatmış olduğum blog takip etkinliğim var herkesi beklerim.

    http://www.sosyalmedyakafe.com/2014/10/bloglar-dayanismasi-blog-takip-etkinligi.html

    Etkinliğimi bloglarınızda yayınlarsanız sevinirim.

    iyi günler diliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba. Her şeyi yazdığım bir blogum var sizi bir keşif etkinliğinde gördüm takibe aldım. Ben de beklerim :) http://dilekce54.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. merhabalar Begum, essence'in maskaralarina bayiliyorum resmen, simdiye kadar disi pembe ve siyah olanini denedim ve pembesinde karar kildim. 3. kez aldim ve çok memnunum.
    Takipteyim sevgili blogger, bana da beklerim
    Sulti's
    http://asulti2000.blogspot.fr/

    YanıtlaSil