22 Şubat 2015 Pazar

Oriflame Very Me Fat Lash Mascara

     Merhaba Canlar :)

     Benim vazgeçilmez makyaj malzemem maskaradır. Çünkü kirpiklerinden çok şikayetçi bir insanım ve bir maskara kullanmadan asla dışarı çıkmam. Çeşit çeşit rimeller deniyorum. Bugün de sizlere bir iki yıl önce kullandığım şimdi de tekrar alıp kullanmaya başladığım Oriflame Very Me maskaradan bahsedeceğim. Ben çocukluğumdan beri Oriflame ürünleri kullanıyorum annem sayesinde. Satış danışmanı olduğu için o ürünlerle büyüdüm. Bu yüzden çok fazla ürününe sahibim ve hemen hemen hepsiyle ilgili az da olsa bilgim var :)


Oriflame very me maskara


     Bir maskaradan en büyük beklentim uzatması. Çünkü kirpiklerimin kısalığından çok şikayetçiyim. Oriflame'in bu maskarasının fırçasını çok seviyorum. Kirpiklerimi tek tek ayırıyor ve gerçekten istediğim uzunluğu veriyor.

     Fırçası gerçekten çok başarılı. Rocket volume maskaranın fırçasının biraz daha küçük versiyonu gibi. Fırçasına vurulmuştum ilk aldığımda :)


Oriflame very me maskara


     Ayrıca kirpiklerime hacim de verdiğini söyleyebilirim. Siyahlığını da seviyorum. Kısacası bu maskarayı neden tekrar almamışım,bayıldım desem yeterli olur sanırım :)

     Fiyatı da 7.50 Tl idi. Çok güzel indirimler oluyor bu üründe. Oriflame maskaraları çok başarılı buluyorum. 

     Kirpiklerimi uzatmak için uyguladığım bakımın da yazısını yakın zaman da yazacağım. Ama geçici bir çözüm için bu maskarayı denemelisiniz :)

     Güzellik sizinle olsun :)

1 yorum :

  1. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği ayrıca bir de çekiliş var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil