27 Nisan 2015 Pazartesi

TAG : Bahar Aromalısından Olsun!

    Merhabalar :) 

 
    Çok güzel bir mevsime girdik. Bahar geldi çattı. Hatta İzmir'e yaz geldi. Havalar çok sıcak ve Güneş beni gerçekten çok mutlu ediyor. En sevdiğim mevsim bahar olsa gerek :) Aşırı sıcaklara gelmeden soğuklardan kurtulup yaza hazırlandığımız bu mevsim benim için mutluluk demek :)

    Madem bahar geldi ben de baharla ilgili bir tag yapmalıyım deyip bu güzel tagi başlatan blogger arkadaşım Eylemdelacroix'in tagine hemen katılmak istedim. ''Bahar aromalısından olsun!'' tagine başlayalım o zaman :)

    
    1. Baharla hangi renkleri bağdaştırıyorsun?
    
    Benim için bahar renkleri pembe,turuncu gibi pastel renkler ve kesinlikle beyaz :) Makyajda o güzel bahar havalarında pembe vazgeçilmezim oluyor. Kıyafetlerimde de mutlaka bir beyaz olur :) 

    2. Baharda gardirobuna neler girer, neler cikar?

    Tüm kışlıklar bazanın altına girer. Malum yurtta dolaba eşyalar sığmıyor ve etekler , elbiseler , askılı ve kısa kollu t-shirtler yerini alır :) Özellikle açık ve canlı renkteki kıyafetler daha da ön plana çıkar. Siyahlara biraz ara veririm. Bir de tulum ve uzun elbiseler :) Bahar ayları için favorilerim onlar . 

    3. Bakim konusunda nelere dikkat edersin?

    Güneş'in yüzünü iyice gösterdiği bahar aylarında kış aylarında bazen es geçtiğim güneş kremi sürme rutinini asla unutmam. Her gün makyaj yapsam da yapmasam da dışarı çıkmadan cildime uygun güneş kremimi uygularım. Dudak bakımında Spf içeren dudak balmlarını kullanmaya başlarım ve Güneş'in etkisiyle kuruma yapabilecek cildimi iyice nemlendirmeyi asla unutmam. 

    
    4. Must-have rujun hangisi?
  
    Pembe renkli rujlar baharın favorisi :) Ben ne kadar pembe insanıymışım yahu :) Ayrıca mat rujlar arka bölüme parlak rujlar ön plana diyorum ve en çok kullandığım rujum ise Oriflame - Peach Sensation. Detaylı yazısı için sizi şöyle alalım :)


    5. En sevdigin bahar kokun?

    Benim vazgeçilmez bir parfümüm yoktur. Her zaman değişkenlik gösterir. Fakat bahar dendiğinde daha doğal, fresh ve çiçek kokuları olan bir parfüm geliyor benim aklıma :)


    6. Bu mevsimde tercih ettigin oje tonlari hangileri?

    Canlı canlı renkler favorim oluyor. Maviler,pembeler,yeşiller ve nude renkler favorilerim. Ancak siyah ve bordodan yine vazgeçemiyorum :)


    7. Sana göre mükemmel bahar makyaji nasil olmalidir?
    
    Benim için bahar makyajı sade olmalı. Fondöten yerine BB,CC kremler tercih edilmeli. Ayrıca mat bitişli ürünler değil de biraz daha parlak,ışıl ışıl ürünler kullanılmalı. Gözlerde biraz canlı renkler ön plana çıkmalı. Mesela dediğim gibi benim vazgeçemediğim o pembe farlar :) Aynı şekilde canlı tonda bir allık tercih edilmeli. Ruj da açık renk ve parlak olmalı :)


    8. Baharda ne icmeyi/yemeyi seversin?

    Biraz daha soğuk içeceklere kaysam da kahve ve çay yine vazgeçilmez olur. Bir de ben her şeyi yerim ya :D Yağlı yiyeceklerden daha fazla uzak dururum sıcak havalarda ve dondurma zamanım başlar :)


    9. Bahar senin icin neyi ifade ediyor, ne gibi degisiklikler yaparsin?

    Bahar benim için mutluluk demek. Bu güneşli havalarda odamda oturup boş boş zaman geçirmektense daha fazla dışarı çıkar,sahilde dolaşır,çimlere uzanırım. Ayrıca bahar bir de umut demek. Kış aylarındaki o boğucu havalardan sonra derin bir nefes alır yeni bir hayata başlıyormuş gibi hayatımdaki kötü şeyleri uzaklaştırıp baharı karşılarım.


    10. Seni keyiflendiren bir sarki söyleyebilir misin?

    Bu aralar dinlerken en keyif aldığım şarkılardan birisi Yalın- Benimki oldu :) 

    Bu güzel tag e katılmak isteyen herkesi davet ediyorum. Tag e katılmasanız da baharın size neler ifade ettiğini , sizin favori bahar renklerinizi ve baharla ilgili önerilerinizi yorum olarak beklerim :) 

    Güzellik sizinle olsun :)

11 yorum :

  1. Keyifle okudum :D Şarkıyı da dinliyorum şimdi :D

    YanıtlaSil
  2. Ayy cevaplarini keyifle okudum, tag'e katilmana da cok sevindim kuzum. Bahar hepimiz icin güzelliklerle dolu gecsin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım :) Tag için teşekkürler :)

      Sil
  3. Blogun çok güzel olmuş ellerine sağlık bundan sonra takipteyim :)
    Bende beklerim http://www.hayatimakyajla.com/
    Sevgiler,
    Ebru

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Ben de geliyorum :)

      Sil
  4. Blogun çiçekli falan süper :) Bahar gelmiş çoktan bloguna :)) Benim sayfama da beklerim :))
    http://lifeofnil.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ben de hemen geliyorum :)

      Sil
  5. Merhabalar. Blogunuz yeni açılan moda sitemize eklenmiştir. Böylece site trafiğiniz daha hızlı artacaktır. Başarılarınızın devamını dilerim. Blogunuzun bağlantısına buradan ulaşabilirsiniz.>> Her Şeyden Konuşmalı

    Ayrıca sitemizdeki kodu da blogunuza eklerseniz, takipçi yönünden extra bir fayda daha sağlamış olur size. Koda buradan ulaşabilirsiniz.>> Moda Blogları Platformu

    Saygılar...

    YanıtlaSil
  6. Merhaba blogunu takipteyim benimde bakım ve sağlıkla ilgili bir blogum var takip edersen sevinirim :)
    http://ceydacengiz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil