28 Haziran 2015 Pazar

Avon Care Gliserinli El ve Tırnak Kremi

     Herkese Merhaba :)

     Ellerimiz hemen hemen her mevsim sürekli kuruyabiliyor.Bizler de bu yüzden el kremlerini çok fazla kullanıyoruz. Yaz kış sürekli el kremi ihtiyacında olan bir insan olduğum için sürekli el kremleri deniyorum. Bugün de denediğim bir el kremini sizlerle paylaşmak istedim.



    Bir hediyeleşme etkinliğinde sevgili arkadaşım Pembişkolik Melis'in bana hediyesi olan Avon'un gliserinli el ve tırnak kreminden size bahsetmezsem olmaz. Öncelikle kokusundan bahsetmek istiyorum. Çünkü bu kremi ne zaman ellerime sürsem etrafımdaki insanlar ne kadar güzel koktuğunu ve ne olduğunu soruyorlar. Gerçekten mükemmel bir kokusu var. Yasemin kokulu bir krem kendisi. O kadar taze bir çiçek kokuyor ki sadece kokusu için sürekli kullanıyorum.

    Kokusundan bahsettikten sonra şimdi de yapısına geçelim. Yapısı çok kremsi değil ama su gibi de değil. Aslında tam sevdiğim kıvam :) Ayrıca ellerimi gerçekten mükemmel nemlendirdi. Nemini uzun süre ellerimde hissedebiliyorum.



    El ve tırnak kremi olması da ayrı bir güzellik. Ellerimi nemlendirirken tırnaklarıma da bakım yaptığımı bilmek beni çok mutlu ediyor.

    Fiyatı gayet uygun olan bu ürünü bir Avon temsilcisinden temin edebilirsiniz. Kesinlikle gözüm kapalı önerdiğim bir ürün kendisi. Elleriniz kurumadan nemli nemli günler dilerim :)

    Güzellik sizinle olsun :)

4 yorum :

  1. Güzel bir inceleme olmus emegine saglik canim, bu kreme bir göz atalim o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canımm :) Bence de denemelisin :)

      Sil
  2. güzel bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, blogunuzu yeni keşfettim. Avon'un el kremlerini bende çok severek kullanıyorum. Buna da bakıcam. Takipteyim bende beklerim :)

    YanıtlaSil