2 Haziran 2015 Salı

La Roche-Posay Hydreane BB Creme

     Herkese Merhaba :)

     Yeni bir ürün tanıtımıyla karşınızdayım efendim. Ama bugün paylaşacağım ürün maalesef beğenmediğim bir ürün :/ Sevmediğim ürünleri de sizinle paylaşmak istiyorum ki sizler de benim yaşadığım sorunları yaşamayın. Şimdi hangi ürün olduğuna ve neden sevmediğime geçelim.

La Roche-Posay BB Krem


     Ben tam bir BB krem canavarıyım. Çünkü neredeyse hiç fondöten kullanmıyorum. Benim cildim zaten sivilceli. Ben de bu yüzden fondöten kullanarak cildime iyice zarar vermek istemiyorum ve böylece her zaman BB krem kullanıyorum. Bugün anlatacağım ürün de bir BB krem. 

     Bir çekilişte bana hediye edilmiş olan ve benim çok merak ettiğim bir üründü bu. La Roche Posay in BB kremi. Ürün dermokozmetik olduğu için açıkçası ilk geldiğinde çok sevinmiştim. Cildimi biraz daha iyi koruyacağımı düşünmüştüm. Amma ve lakin ne oldu cildim daha da sivilcelendi. Nefret ettiğim bir ürün oldu bu yüzden.

     Ürün kesinlikle yağlı ciltlerin sevmeyeceği bir ürün. Çünkü gerçekten çok çok parlak bir bitişi var. Bu zamana kadar gördüğüm en parlak BB krem. Pudra kullansam da o parlak görünümü azaltamadım. Azalsa bile çok kısa bir sürede yine parıl parıl parlıyorum. Anlayacağınız yağlı ciltlerin asla anlaşamayacağı bir ürün olduğunu düşünüyorum. 


La Roche-Posay BB Krem

     Ayrıca bu ürünü uyguladıktan bir gün sonra cildimde sivilcelenmeler başlıyor. Bu üründen mi diye anlayabilmek için sadece bunu kullandım ve gerçekten bu üründen olduğunu anladım. Kesinlikle hiç benlik bir ürün değilmiş. Boşuna sevinmişim yani arkadaşlar.

     Eğer kuru ciltliyseniz sevebileceğiniz bir ürün olabilir belki ama yağlı veya karma bir cildiniz varsa kesinlikle uzak durun derim.  Parıl parıl parlarsınız :)

     Bu ürünü çöpe atmak da istemiyorum ama ne yapacağımı bilemedim. Aydınlatıcı olarak mı kullansam ne yapsam :)

     Siz bu ürünü kullandınız mı ? Beğenen var mı merak ediyorum açıkçası. Eğer siz beğeniyorsanız yorum olarak yazarsanız çok sevinirim. Farklı yorumlar da duymak isterim.

     Umarım sizin için faydalı bir yazı olur. Eğer ürünü almayı düşünüyorsanız sizin için de bir bilgi olmuştur inşallah. Cildinize iyi gelmeyen ürünlerle karşılaşmamaız dileğiyle :)

     Güzellik sizinle olsun :)

4 yorum :

  1. Alacaktım ama yazını okuyunca vazgeçtim. iyi ki almamışım..

    YanıtlaSil
  2. I actually came across this on Bing, and I am happy I did. I will definately be coming back here more often. Formula 41 Extreme Wish I could add to the posts here and bring a bit more to the table, but am just absorbing as much info as I can at the moment.I am impressed, I must say. Very seldom do I encounter a blog thats both educational and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head.http://www.strongmenmuscle.com/formula-41-extreme/

    YanıtlaSil