21 Haziran 2015 Pazar

Vichy Purete Thermale 3 in 1

     Merhaba Canlar :)

     Maalesef yine bir ara vermek zorunda kaldım. Çünkü okul bitti ve ben artık evime döndüm. Yurttaki odamı boşalttım,eşyalarımı toparladım ve memleketime geldim derken  bir anda Ramazan başladı ve ben buralardan yine uzak kaldım. Ama artık buralardayım planlar yapıldı ve bugünkü planladığım yazımla karşınızdayım.

     Bizler sürekli makyaj yapıyoruz. Yapması çok eğlenceli ama bir de makyajı temizleme sorunu var. Asla ama asla makyajımızı silmeden uyumuyoruz değil mi ? Güzel görünmek için yaptığımız makyajın cildimize zarar vermesini istemeyiz sonuçta. Hemen hemen her markanın bir makyaj temizleyicisi var. Bizler de deneye deneye en sevdiğimizi seçiyoruz. Ben de sizlere yeni denediğim bir makyaj temizleme ürününden bahsedeceğim. Bakalım Vichy Purete Thermale 3 in 1 ürününü beğenmiş miyim ?


Vichy 3 ü 1 Arada temizleyici
    
     Bu ürün markasından dolayı çok güvenerek kullanmaya başladığım bir ürün oldu açıkçası. Çünkü dermokozmetik oluşu benim çok sevdiğim bir özellik. Şimdi ürünü biraz tanıtalım.

     Ürün 3 özelliği bir arada barındırıyor. Bu özellikler ;

1)Temizleyici süt       2)Tonik losyon     3)Göz makyaj  temizleyicisi

     Ayrıca içeriğinde termal su barındırması da cildimiz için çok yararlı bir özellik. Ürünü bir pamuğa sıkıp göz ve yüz makyajımızı temizleyebiliyoruz. Durulanma gerektirmiyor. 

     Fakat ben ürünü pamuk yardımıyla değil de ellerim yardımıyla kullandım. Çok fazla göz makyajı yapmadığım zamanlarda elime bir miktar ürün sıkıp masaj yapar gibi gözlerimi ovaladım. Kirpiklerimi güzelce temizledim. Daha sonra durulayıp aynı işlemi bir de yüzüm için yaptım. Elimle uyguladığım için de tekrar duruladım.

     Peki makyaj temizlemede ne kadar başarılı bir ürün ? Çok kolay çıkaramadığım maskaramı dahi ellerimle kirpiklerim güzel güzel ovalayarak çıkarabildim. Gözlerimi hiç yakmadı ve kurutmadı. Aksine göz çevremi çok güzel nemlendirdi. 


  
     Yüzüm için de aynı şeyleri söyleyebilirim. Kesinlikle çok güzel temizledi ve yüzümü yumuşacık yaptı. Benim hemen sivilcelenen yağlı cildimde dahi hiç bir sivilcelenme ve hassaslık sorunu yaşamadım. Ayrıca ürün de zaten hassas ciltler için uygun olduğunu söylüyor. Cildimi yumuşacık ve tertemiz yaptı. Bu yüzden bayıldığım bir ürün oldu diyebiliyorum.

     Ayrıca boyut olarak da çok büyük olduğu için uzun süre kullanacağım gibi duruyor. Bitmesini hiç istemiyorum. Gerçekten denemeniz gereken bir ürün. Sizlere de önerebiliyorum. Aranızda bu ürünü kullanan var mı ? Sizler de yorumlarınızı aşağıya bırakırsanız çok sevinirim. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere hoşçakalın..

     Güzellik sizinle olsun :)

10 yorum :

  1. Okulun için tebrik ediyorum ve dilerim bundan sonraki hayatında istediklerine ulaşabilirsin. Ürüne gelince ben de denemek istiyorum bunu daha önce de duymuştum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :) Umarım sen de çok memnun kalırsın:)

      Sil
  2. Ben vichy urunlerine hic guvenemiyorum cnm yaa gunes kremlerinin iceriklerini denetledim bi sitede baya uzuldum. Hassas ciltte sorun ypar mi acaba 😭 bnm coook asiri hassas

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildimin tek hassaslığı sivilcelenmesi. O tarz bir sorun yaşamadım. Yine de yanlış yönlendirmeyeyim ama yapısı bence hassas cilde zarar vermeyecek gibi. Özellikle de belirtilmiş bir de . İyice bir araştır da öyle kullan canım :)

      Sil
    2. Benim sivilce yag bezesi ve sisme oluyor hemen garnierin hic bi urununu kullanamiyorum mesela kil maskesi haric. Minik boyunu bulursam deneyim bir sag ol.canim benim

      Sil
    3. Umarım beğenirsin canım :)

      Sil
  3. bunu severek kullanmıştım ben makyaj temizleyici olarak..

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Begüm Hanım , blog keşif etkinliğinden geliyorum ziyaretçiniz oldum sizi de bana beklerim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ben de blogunuza mutlaka bakacağım :)

      Sil