7 Temmuz 2015 Salı

Farmasi BB Krem

    Merhaba :)

   Bir BB krem canavarı olan ben yeni bir BB krem deneyimledim. Hiç fondöten kullanmayan bir insanım. Yaz kış gece gündüz sürekli bu ürünleri kullanıyorum. Fakat biliyorsunuz ki yeterince fazla sorunlu bir cildim var. O yüzden biraz daha kapatıcı olabilecek ve sivilce sorunlarıma biraz daha faydalı olabilecek ürünler denemeye çalışıyorum.

     Bu zamana kadar en sevdiğim BB krem Garnier'in karma ve yağlı ciltler için olan uzun tüp şeklindeki ürünü idi. Taa ki Farmasi ile tanışana kadar. Bu ürünü 4-5 ay önce aldım sanırım. Fakat elimdeki ürün bitmeden yenisini açmayan iradeli bir insanım :) O yüzden yeni kullanmaya başlayabildim. İlk söylemek istediğim ürünün Spf-15 içermesi. Yaz kış güneş kremi kullanan bir insan olarak benim çok sevdiğim bir özellik oldu bu.

  Ürün yağlı ciltler için üretilmiş. İçerisinde macademia yağı,vitamin B3,argan yağı,protein ve kolajen var. İçerik olarak da çok çekici değil mi ? Ayrıca yağlı ciltler için olduğundan pudramsı bir bitişi var. Bu da en sevdiğim özellik oldu. Pudra kullanmama gerek kalmadı. Ayrıca T bölgemdeki yağlanmayı da baya kontrol altına aldım. Bundan başka bir yazıda bahsedeceğim :)

    Ürünün kapatıcılığı diğer BB kremlere göre daha iyi. Benim için çok yeterli oldu gerçekten. Çünkü zaten cildini full kapatmayı isteyen insanlardan değilim. Belki hepinizden daha fazla sorunum var ama bırakın olsunlar. Kapatmaya çalışırken cildimi boğmak istemiyorum.

    En güzel sonucu süngerle uygulayarak aldım. Kapatıcılığı öyle daha iyi oldu. Ayrıca çok az ürün bile yüzüme yetebiliyor. Tüp küçük olduğu için hemen bitecek diye korkuyordum ama iyi gidecek gibi :)

   Farmasi markasını da çok sevmeye başladım. Eğer siz daha denemediyseniz bu BB kremi mutlaka denemelisiniz. Hele ki yağlı cildiniz varsa :)

   Güzellik sizinle olsun :)

8 yorum :

  1. Bloğunu keşif etkinliği sayesinde tanıdım :)
    Bana da beklerim
    http://dafinyapragi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Merhaba blogumda hediyeleşme etkinliği var beklerim http://ledushca.blogspot.com.tr/2015/07/hediyeselim-mi.html

    YanıtlaSil
  3. Blog keşif etkinliğinden geliyorum http://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr/ benim bloğum ben de beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar blog keşif etkinliğinden geliyorum. Blogunuzu takibe aldım bende beklerim sevgiler :) http://betulunsirlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Benim kuru cildime pek uygun değil demek ki :(
    takipteyim, bloguma da beklerim.

    YanıtlaSil
  6. ürünü çok merak ediyorum bir türlü denk gelip de satın alamadım :) Faydalı bir yazı olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullanın, bana da beklerim :)

    YanıtlaSil