6 Mart 2015 Cuma

Ceradolin Nemlendirici Krem

    Merhabalar :)

    Elleri kışın çok kuruyan insanlardan olduğum için bir çok krem deniyorum. Bugün de sizlere firma sayesinde tanıştığım ve bayılarak kullandığım bir üründen bahsedeceğim.



    Dermadolin firması tarafından gönderilen bu Ceradolin krem yüz,boyun ve eller için uygun bir krem. Kuru ve normalden kuruya dönük ciltler için uygunmuş. Fakat ben yağlı bir cilde sahip olduğum için yüzüme uygulayamadım. Ellerime uygulayabildim sadece.



    Bu kremin parfümlü ve parfümsüz çeşidi var. Ben parfümlü olanı ellerime,annemde parfümsüz olanı yüzüne uyguluyor. İkisi de içerik ve yapı olarak aynı. Tek farkları parfüm. Ben ilk olarak kendi düşüncelerimden bahsedeyim , daha sonra da yüze uygulamaya ilgili annemin yorumlarını da paylaşacağım.

    Kuru ciltler için tasarlandığından dolayı çok mükemmel bir nemlendirmesi var. Aldığımdan beri sürekli kullanıyorum. Çantamda boyutunun küçüklüğü sayesinde rahat rahat taşıyabiliyorum. Yarısını bitirdim bile. Nemlendirme etkisi uzun süre gidiyor gerçekten. 



    İçerik bakımından da çok hoşuma gitti. Paraben içermiyor. Bu çok çok harika bir özellik. Ayrıca içeriğindekilerden en beğendiklerim de doğal shea yağı , E vitamini ve gliserin. Ürün içerik bakımından ve nemlendirme bakımından çok başarılı.

    Parfümlü kokusu beni hiç rahatsız etmiyor. Aksine çok güzel bir temizlik kokusuna sahip. Bu yüzden ben parfümlü olanı kullanmaya başladım. 

    Annem kokulara karşı çok hassas olduğu için parfümsüz olanı denemek istedi. Cilt tipi kuru olduğu için çoğu nemlendirici iyi gelmiyordu. Yazıyı yazmadan önce anneciğimi arayıp düşüncelerini söylemesini istedim. Cildini yağlandırmadan nemlendirdiğini ve uzun süreli etkili olduğunu söyledi. Cildinde bir alerjik sorun yaratmamış. Yüzünüze uygulak isterseniz diye bilginiz olsun istedim.

    Arkasında yazılanlara göre ürün maske olarak da kullanılabiliyor.


    Ben bu ürünü çok severek kullandım. Bittiğinde tekrar almayı düşünüyorum. Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur :)

    Güzellik sizinle olsun :)

3 yorum :

  1. Güzel bir ürüne benziyor. Parfümlü-parfümsüz çeşitlerinin olması da çok şık bir detay. Deneme listeme ekledim. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir ürüne benziyor. Parfümlü-parfümsüz çeşitlerinin olması da çok şık bir detay. Deneme listeme ekledim. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil