11 Mart 2015 Çarşamba

Günün Makyajı #1

    Herkese Merhaba :)

   Cumartesi günü instagrama günün makyajı olarak makyajımın fotoğrafını koymuştum. Acaba neden yazısını yazmıyorum dedim ve sizlerle kullandığım ürünleri ve biraz da onlar hakkında yorumlarımı paylaşmak istiyorum. Kendi evimde yaşamaya başladığım zaman video çekip daha rahat anlatmak istiyorum :) Makyajım şu şekilde


    Ben genellikle çok sade makyajlar yapıyorum. Okula giderken bb krem ve rimel dışında bir şey kullandığım görülmez bile. Erken kalkınca zaman bulamıyorum haliyle :D Bu hafta sonu 8 mart indirimi nedeniyle ufak ufak alışverişler yapmak için hazırlandım ve makyajım da böyle olmuştu.

    Şimdi de kullandığım bu ürünleri ve nasıl uyguladığımı anlatma zamanı  :)



    İlk olarak bir baz uyguladım. Oriflame Perfecting Face Primer kullanıyorum. Her zaman baz kullanan bir insan değilim. Bir değişiklik yaptım bugün. Bu ürün güzel bir baz. Benim yağlı cildimde bile makyajımı biraz daha uzun süre tutabiliyor.

    Daha sonra her gün uyguladığım gibi Garnier BB Kremi uyguladım. Bayılarak kullanıyorum. Kapatıcılığı benim için gayet yeterli.

    BB kremimin üzerine çoğu zaman bir de pudra geçiyorum. Bugün kullandığım Note pudra. Çok seviyorum bu ürünü. Detaylı yazısı için buraya tıklayabilirsiniz :)

    Şimdi göz makyajıma geçebiliriz. Bu makyajda Wetnwild Petal Pusher paletini kullandım. Palette en üstteki en açık renk olan Browbone yazan krem rengini baz olsun diye tüm göz kapağıma uyguladım. Daha sonra paletteki Crease yazan kahverengiyi gözümü gölgelendirmek için kullandım. Göz kapağıma da Browbone yazan pembe ışıltılı farı uyguladım.

    Eye liner yerine de Golden Rose Waterproof göz kalemini uyguladım. Bu ürünü çok seviyorum. Gözümde bütün gün akmadan durabiliyor. En önemli kısım da kirpikler. Bu aralar favorim olan Max Factor 2000 Calorie maskarasını kirpiklerime uyguladım. 

    Allık uygulamadan olmaz :) Note Teraccota Blusher lardan Oriental Pink rengini elmacık kemiklerime uyguladım. Detaylı yazısı burada

    Ruj olarak da Oriflame Peach Sensation rujunu uyguladıktan sonra hazırım :)

    Umarım beğenmişsinizdir. Böyle yazılar yazmamı isterseniz yorum bırakabilirsiniz :)

    Güzellik sizinle olsun :)

5 yorum :