19 Mart 2015 Perşembe

WetnWild Petal Pusher Far Paleti

Herkese Merhabaaa :)

Bir süredir yazı yazamıyorum. Çünkü bu hafta vizem vardı ve bu yüzden bloğa ve instagrama çok vakit ayıramadım. Fırsat bulduğum gibi 1-2 yazı yazmak istedim. Sizlere bugün son zamanlarda en severek kullandığım paletlerden birisi olan Wetnwild Petal Pusher paletinden bahsedeceğim.




Bu paletin renkleri tam günlük ve doğal renkler. Yani tam benlik :) Pigmentasyonu gayet başarılı. Simli olan renkleri fırçanızı biraz ıslatarak kullanırsanız çok daha güzel bir sonuç elde edebilirsiniz. 

Paletin sevmediğim tek yanı çok tozutan farlar olması. Ancak bu benim için çok da fazla bir sorun yaratmıyor. Çünkü renklerine bayıldımm :) Pigmentasyonu iyi ve en sevdiğim renkler bir palette toplanmış gibi.

Palette en çok kullandığım renkler krem rengi,simli pembe ve kahverengi oldu. Yakından da göstereyim. Krem rengini tüm göz kapağıma baz olarak uyguluyorum ve kaş altlarımı da bu far ile aydınlatıyorum. Kahverengi ile gözlerimi gölgelendiriyorum. Pembe olanla da göz kapaklarımın daha parlak daha renkli gözükmesini sağlıyorum. Günlük makyajımda en çok bu uygulamayı kullanıyorum.



Bu paletle yaptığım bir makyajın yazısını da yazmıştım. Şuraya tıklayarak ona da bakabilirsiniz.

Wetnwild in paletleri de tekli farları da çok başarılı mutlaka bu markanın ürünlerini denemelisiniz. Ben çok beğendim.Bu paleti bir çekilişte kazanmıştım. Hemen tekli farlarından da denedim. 

Artık daha sık yazı yazmaya çalışacağım. Vakit buldukça burdayım :) 

Güzellik sizinle olsun :)

4 yorum :

  1. Paletteki tonlar cidden güzelmis. :)

    YanıtlaSil
  2. Ben geçen indirimden Comfort Zone almaya o kadar şartlandım ki bunu görmemişim bile muhakkak bakacağım bir dahakine :)

    YanıtlaSil